null

Produse promotionale cu livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 1000 de RON.     
 Preturile nu contin TVA. Costurile de personalizare nu sunt incluse in pretul afisat.

Agende & blocnotesuri

De ce articolele de papetarie personalizate sunt o alegere buna pentru giveaway-uri?

Exista ceva special in materialele promotionale de papetarie. Indiferent de produsul pe care il oferiti: agende, sticky notes, caiete sau felicitari, patenerii tai il vor folosi acasa sau la birou.

 

Care sunt cele mai populare tipuri de articlole de papetarie personalizate?

Exista o multime de articole de papetarie pe care le puteti oferi, dar cele mai populare cadouri de papetarie personalizate sunt urmatoarele:

·       Agende si caiete personalizate - Agendele si caietele au o gama variata de culori, dimensiuni, modalitati de personalizare si stiluri diferite, de la trendy la techy. Aici veti gasi cu usurinta un produs care se potriveste perfect cu domeniul in care activati.

·       Blocnotes si Notesuri Autoadezive personalizate - Blocnotesurile si notesurile autoadezive sunt articolele de papetarie pentru toate tipurile de industrii.

·       Articole de papetarie ecologice personalizate - Daca compania pe o reprezinti are o politica prietenoasa cu mediu, atunci poti alege materiale promotionale personalizate realizate din materiale precum bambus, hartie reciclata si plastic reciclat (RPET).

Compare Selected

Costurile de personalizare nu sunt incluse in pretul afisat, acestea difera in functie de specificatiile dumneavoastra. Toate produsele promotionale afisate pe website-ul goodiebags.ro pot fi personalizate. Pentru materialele promotionale din stoc pentru care nu se doreste personalizarea, livrarea acestora se va face in maxim 2-3 zile lucratoare. 

Goodie Bags este importator direct de materiale promotionale. Livrare oriunde in Romania, servicii de personalizare, preturi competititve. Descopera gama noastra de produse promotionale.