null

Produse promotionale cu livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 1000 de RON.     
 Preturile nu contin TVA. Costurile de personalizare nu sunt incluse in pretul afisat.

Kioto - antibacterial notebook

(No reviews yet) Scrie un Review
8.57RON
Disponibilitate:
Disponibil din 20.02.2021
Greutate:
14,50 Grams
Livrare:
Calculat la finalizarea comenzii

Product Overview

Agendă A5 cu copertă rigidă din piele PU tratată cu produse antibacteriane, cu semn de carte și bandă de cauciuc. Include 100 de coli de hârtie netedă de culoare crem, de calitate 70g / m2. Conform ISO 22196.

Produsele cu tratamente antibacteriene sunt capabile să reducă drastic încărcăturile bacteriene prezente pe suprafețele materialelor, grație încorporării agenților microbieni statici permanenți, foarte eficienți în inhibarea și prevenirea contaminării bacteriene.

Articol conform standardului ISO 22196, care determină activitatea antibacteriană din materialele plastice și suprafețele neporoase, care permite să cunoască eficacitatea inhibiției microbiene pe care aditivii o au asupra obiectelor tratate printr-o evaluare cantitativă.


Dimensiune: 147 × 210 × 15 mm

Reviews

(No reviews yet) Scrie un Review

Costurile de personalizare nu sunt incluse in pretul afisat, acestea difera in functie de specificatiile dumneavoastra. Toate produsele promotionale afisate pe website-ul goodiebags.ro pot fi personalizate. Pentru materialele promotionale din stoc pentru care nu se doreste personalizarea, livrarea acestora se va face in maxim 2-3 zile lucratoare. 

Goodie Bags este importator direct de materiale promotionale. Livrare oriunde in Romania, servicii de personalizare, preturi competititve. Descopera gama noastra de produse promotionale.