null

Produse promotionale cu livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 850 RON.     
 Preturile nu contin TVA. Costurile de personalizare nu sunt incluse in pretul afisat.

Blocker Set - set of 3 pcs blocker in PP box

(No reviews yet) Scrie un Review
16.28RON
Greutate:
28,00 Grams
Livrare:
Calculat la finalizarea comenzii

Product Overview

Capacul pentru camera web poate fi aplicat pe un laptop sau pe un monitor încorporat. În acest fel puteți acoperi camera web atunci când nu este utilizată. Blockerul audio poate fi plasat în mufa jack de 3,5 mm a laptopului sau computerului. Acesta va preveni înregistrările audio nedorite. Blockerul de date USB poate fi utilizat pentru securizarea datelor între două dispozitive. De exemplu, când vă încărcați smartphone-ul prin USB într-un loc public, cum ar fi aeroporturile. Blockerul de date va preveni transferul de date nedorit. Pentru că în aceste timpuri digitale, protejarea confidențialității digitale este importantă.
Dimensiune: 7,9X7,3X1,7 CM

Reviews

(No reviews yet) Scrie un Review

Costurile de personalizare nu sunt incluse in pretul afisat, acestea difera in functie de specificatiile dumneavoastra. Toate produsele promotionale afisate pe website-ul goodiebags.ro pot fi personalizate. Pentru materialele promotionale din stoc pentru care nu se doreste personalizarea, livrarea acestora se va face in maxim 2-3 zile lucratoare. 

Goodie Bags este importator direct de materiale promotionale. Livrare oriunde in Romania, servicii de personalizare, preturi competititve. Descopera gama noastra de produse promotionale.