null

Produse promotionale cu livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 1000 de RON.     
 Preturile nu contin TVA. Costurile de personalizare nu sunt incluse in pretul afisat.

GDPR

Events 24 Services Media Production colectează date cu caracter personal pe paginile sale web numai cu acordul voluntar al Clientului / Utilizatorului în următoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor către acesta;
 • rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă sau un contract, la serviciile sau produsele achiziționate de către acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS) și/sau prin apel telefonic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntară;
 • contactarea acestuia, în situatiile care țin de departamentul Relații cu Clienții;
 • scopuri statistice.

Prin crearea contului, fiecare client / utilizator și-a exprimat consimțământul față de Events 24 Services Media Production pentru a colecta și administra datele sale personale, în condițiile și în conformitate cu prevederile Legii 677/2001.

Fiecare Client / Utilizator are dreptul de a obține de la Events 24 Services Media Production, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, trimisă la office@goodiebags.ro, gratuit:

 • confirmarea faptului că datele referitoare la el / ea sunt prelucrate sau nu de către acesta;
 • corectarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu respectă legea, în special datele incomplete sau inexacte;
 • după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă cu legea;
 • notificarea către terți cărora le-au fost dezvăluite date cu privire la orice operațiune efectuată, conform sub. b) sau c), dacă această notificare nu este imposibilă sau nu implică un efort disproporționat în raport cu interesul legitim care ar putea fi afectat;

Prin înregistrarea voluntara pe site-ul goodiebags.ro sau accesării (comandării) produselor / serviciilor de la Events 24 Services Media Production, Clientul / Utilizatorul este de acord cu prelucrarea datelor personale de către Events 24 Services Media Production în propriul sistem informațional, atât manual, cât și automat. În cazul în care Clientul / Utilizatorul nu este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către Events 24 Services Media Production, el / ea are dreptul să nu utilizeze site-ul web și să nu furnizeze datele personale Events 24 Services Media Production.

Fiecare Client / Utilizator are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime cu privire la situația sa particulară, prin trimiterea unei cereri scrise, datate și semnate către Events 24 Services Media Production, care urmează să fie procesată, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare. În cazul unei opoziții justificate, prelucrarea nu se mai poate referi la datele în cauză.

Fiecare Client / Utilizator are dreptul să se opună în orice moment, în mod liber și fără nicio justificare, prin trimiterea unei cereri scrise, datate și semnate către Events 24 Services Media Production, ca datele referitoare la acesta să fie prelucrate pentru marketing direct, în numele operatorului sau unei terțe părți sau să fie dezvăluit unor terți în acest scop.

Events 24 Services Media Production poate colecta și alte date (adresa IP, ora vizitei, punctul de acces, numele și versiunea browserului de internet, sistemul de operare și alți parametri) furnizate de browserul de internet prin intermediul site-ului este accesat și poate fi utilizat de către Events 24 Services Media Production pentru a îmbunătăți serviciile oferite clienților / utilizatorilor săi sau în scopuri statistice; cu excepția cazului în care se încalcă prevederile documentului, în cazul în care rezultatul acțiunilor Clientului / Utilizatorului contravine intereselor sau daunelor Events 24 Services Media Production și / sau eventualelor terțe părți cu care Events 24 Services Media Production are contracte de parteneriat în acel moment. De asemenea, Events 24 Services Media Production, folosește sondaje care sunt trimise prin e-mail sau afișate pe site-ul web pentru colectarea datelor demografice despre Client / Utilizator, profil și alte informații legate de preferințele și comportamentul consumatorului. Acest tip de informații sunt utilizate pentru a studia preferințele consumatorilor și pentru a efectua analize statistice folosite pentru a adapta oferta la așteptările clienților Event 24 Services Media Production. Clientul / Utilizatorul poate furniza întotdeauna aceste date în mod voluntar și poate renunța în orice moment la participarea la sondaj fără a furniza date cu caracter personal și fără niciun impact negativ asupra acestora în cazul în care decide să își folosească dreptul de a renunța.

Prin utilizarea formularelor disponibile pe site, Clientul / Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat inițial pentru a reflecta orice modificare, dacă există.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de băncile române și străine în cadrul VISA și MasterCard, cu condiția ca băncile emitente să le activeze pentru plata online.
Events 24 Services Media Production nu solicită și nu stochează nicio informație referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului / Utilizatorului, care sunt procesate direct pe serverele furnizorului de plăți de servicii online.

Politica de confidențialitate a Events 24 Services Media Production se referă la datele furnizate voluntar de către Client / Utilizator exclusiv pe site-ul web. Events 24 Services Media Production nu este responsabilă pentru politica de confidențialitate practicată de orice terță parte la care se poate ajunge prin link-uri, indiferent de natura lor, în afara site-ului.

Events 24 Services Media Production se angajează ca datele colectate ale Clientului / Utilizatorului să fie utilizate numai în conformitate cu scopurile declarate și nu vor publica, vinde, închiria, licența, transfera etc. baza de date care conține informații legate de date personale sau speciale ale clientul către orice terță parte care nu este implicată în îndeplinirea scopurilor declarate.

O excepție va fi situația în care transferul / accesul / vizualizarea / este solicitat de către autoritățile competente în cazurile prevăzute de reglementările în vigoare la data evenimentului.

Procesorul / procesatorii de carduri bancare aprobați de Events 24 Services Media Production au dreptul de a accesa / vizualiza orice tip de date / documente generate de o comandă emisă, ordinele anulate, contractul, contractul anulat sau un contract onorat pentru a investiga orice tranzacție, dacă exista.

Events 24 Services Media Production garantează că datele personale ale unui Client / Utilizator, colectate prin formularul de contact, vor fi utilizate numai până la rezolvarea problemei comunicate de acesta, după care vor deveni exclusiv date statistice.

Events 24 Services Media Production nu este responsabilă pentru orice defecțiuni care ar putea pune în pericol securitatea serverului pe care este găzduită baza de date care conține aceste date personale.

 

 

 

Costurile de personalizare nu sunt incluse in pretul afisat, acestea difera in functie de specificatiile dumneavoastra. Toate produsele promotionale afisate pe website-ul goodiebags.ro pot fi personalizate. Pentru materialele promotionale din stoc pentru care nu se doreste personalizarea, livrarea acestora se va face in maxim 2-3 zile lucratoare. 

Goodie Bags este importator direct de materiale promotionale. Livrare oriunde in Romania, servicii de personalizare, preturi competititve. Descopera gama noastra de produse promotionale.