null

Produse promotionale cu livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 1000 de RON.     
 Preturile nu contin TVA. Costurile de personalizare nu sunt incluse in pretul afisat.

Boozel - document folder

(No reviews yet) Scrie un Review
157.81RON
Greutate:
850,00 Grams
Livrare:
Calculat la finalizarea comenzii

Product Overview

Dosar de documente din poliester 300D, finisaj grafit, cu o baterie auxiliară externă încorporată cu capacitate mare de încărcare -4.000 mAh-.

În design sobru, cu închidere cu magnet și placă metalică pentru logo. O mulțime de compartimente de stocare pentru a stoca cărți de vizită, memorii flash USB, plus suporturi pentru smartphone-uri și tablete și indicatoare de încărcare LED în interior. Inclusiv un blocnotes de 20 de pagini în format A4.

Capacitățile afișate în toate bateriile noastre auxiliare externe sunt reale, toate încorporând baterii nereciclate de grad A, cu o durată de viață de cel puțin 500 de cicluri de încărcare și respectând reglementările CE. În plus, acestea sunt fabricate în conformitate cu standardele RoHS și în conformitate cu următoarele cerințe de siguranță: Sistem de protecție la supraîncărcare a băncii de putere. Sistem complet de protecție împotriva descărcărilor, care mărește durabilitatea băncii de putere. Sistem de blocare pentru a preveni scurtcircuitele. Sistem de transfer de încărcare constantă, în conformitate cu capacitatea dispozitivului țintă.

4000 mAh. Iesire USB. Intrare micro USB. Bloc de note cu 20 de foi. Cablu inclus

Dimensiune: 235 × 310 × 30 mm

Reviews

(No reviews yet) Scrie un Review

Costurile de personalizare nu sunt incluse in pretul afisat, acestea difera in functie de specificatiile dumneavoastra. Toate produsele promotionale afisate pe website-ul goodiebags.ro pot fi personalizate. Pentru materialele promotionale din stoc pentru care nu se doreste personalizarea, livrarea acestora se va face in maxim 2-3 zile lucratoare. 

Goodie Bags este importator direct de materiale promotionale. Livrare oriunde in Romania, servicii de personalizare, preturi competititve. Descopera gama noastra de produse promotionale.