Produse promotionale cu livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 850 RON.     
 Preturile nu contin TVA. Costurile de personalizare nu sunt incluse in pretul afisat.

Swiss peak 5W wireless bass speaker

(No reviews yet) Scrie un Review
129.00RON
Disponibilitate:
Usually ships in 3-4 days.
Greutate:
380,00 Grams
Livrare:
Calculat la finalizarea comenzii

Product Overview

Boxa Wireless cu difuzor de 5W pentru redarea clară a sunetului. Are încorporat un subwoofer, pentru o performanță optimă a bass-ului și o baterie de 650mAh Li-Ion, care permite redarea melodiilor preferate până la 5 ore. Dispozitivul este fabricat din oțel inoxidabil, de înaltă calitate, iar distanța de transmitere a comenzilor este de 10 metri.

Boxa poate fi personalizată prin gravură ( dimensiune: 20mm x 20mm) sau tampografie (dimensiune: 20mm x 20mm,  5 culori). Prețurile afișate nu includ costurile de personalizare.

Dimensiune produs: 4,9 x 6,7 cm
Dimensiune cutie: 5,5 x 9 x 9 cm

Specificații:
Output: 5w
dB: 85dB
Frecvența wireless: 100-18KHz
Baterie: Li-Ion 650mAh
Timp redare: 5 ore
Timp încarcare: 2 ore

Reviews

(No reviews yet) Scrie un Review

Costurile de personalizare nu sunt incluse in pretul afisat, acestea difera in functie de specificatiile dumneavoastra. Toate produsele promotionale afisate pe website-ul goodiebags.ro pot fi personalizate. Pentru materialele promotionale din stoc pentru care nu se doreste personalizarea, livrarea acestora se va face in maxim 2-3 zile lucratoare. 

Goodie Bags este importator direct de materiale promotionale. Livrare oriunde in Romania, servicii de personalizare, preturi competititve. Descopera gama noastra de produse promotionale.